petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 13. APRIL

Nastavljamo sa Fifom i predlozima iz “ e sporta“. Danas smo sa namerom preskočila prva dva turnira, jer su ekipe koje su na njima igrale nepredvidive, i igraju toplo hladno.

Ipak, na trećem turniru igraju dve ekipe na koje treba obratiti pažnju, a mi posebno skrećemo pažnju na ekipu Gambit E sports.
Naši predlozi su sledeći:

00:20 Gambit E sports – Papa Cruych 3+
01:35 Gambit E sports – DNK Dimonchello 3+

Kao što smo rekli obraćamo pažnju na dva tima, a verujemo da ste primetili da je jedan od tih timova Gambit. To je tim koji je odigrao najmanje mečeva, ali kada je igrao overi su dolazili kao od šale. Od početka meseca Gambit je odigrao 24 meča, a verovali, ili ne čak 20 je otišlo u 3+ što je frapantno. Dakle, 83% mečeva ide u over i to je samo o sebi pozivnica da se igra over. Dobra stvar za ovaj meč je što Gambit igra protiv Pape. Vrlo nepredvidiv tim, ali tim koji može da igra sa svima i da se prilagodi svima.

Što se drugog para tiče opet Gambit, ali tu dolazimo do drugog tima koji su spomenulu. Radi se od DNK Dimonchellu ekipi koja je i te kako zahvalna za golove. DNK je od početka meseca odigrao 44 meča, a čak 33 je otišlo u over, što iznosi 75%. Fantazija za golove, te utakmicu ovako efikasna tima ne smemo propustiti.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje