četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 14. APRIL

Koronavirus možda jeste ubio gotovo sve sportove širom sveta, ali neko je to uspeo da iskoristi. U ovo nesrećno doba svoj procvat su dobili e sportovi koji se odvijaju bez ikakvih problema. Igra se Fifa, igra se Counter Strike Go, Lol i ostale igrice.

S obzirom da nam je klađenje u krvi mi smo pomalo zapratili ove e sportove, pre svega Fifu. Takmičenje koje nam je zapalo za oko jeste Fifa pro Liga koja se igra dva puta po šest minuta. Postoji nekih 15 ekipa koje iz dana u dan igraju turnire, a dnevno se odigra 2-3 turnira. Utakmice su po pravilu efikasne, a uz određenu dozu discipline se može zaraditi koji dinar, čak i u izolaciji.

Mi ćemo u narednim danima pokušati da izdvajamo uglavnom po 2-3 para sa jednog turnira i pokušati da zaradimo koji dinar.

18:10 Catalonia FC – Inactive TV 3+ 1,45
19:00 Catalonia FC – Vega Squadron 3+ 1,52

Ukupna kvota 2,20

Drugi današnji turnir je fantastičan za igranje, jer igraju timovi koji su u debelom overu što se tiče odnosa 0-2/3+. Našu pažnju ćemo usmeriti ka ekipi FC Catalonia koja je generalno gledano najzahvalinija za golove. Prvi meč Katalonija igra protiv Vege, a mi taj meč nazivamo „El Klasikom“, jer su to dva najjača tima po nama. Ovo su timovi koji po pravilu igraju u završnici gotovo svih turnira i na njih treba obratiti pažnju.

Katalonija igra na gol više. Koliko mogu da daju, isto toliko mogu da prime. Vega, sa druge strane igra dosta konzvervativnije, ali kada se sastanu sa napadačkom ekipom i oni igraju u tom stilu.

Zanimljivi su i njihovi h2h dueli, a rezultati su sledeći:
2:1, 2:1, 2:1, 1:3, 3:1, 3:2, 0:4, 4:6, 1:1 i 2:2. Kao što se da videti 9/10 je otišlo u tri plus što će biti i naš tip.

Opet Katalonija, ali ovog puta protivnik je Inactive. Meč kao bombona za golove, jer je Inactive odličan za tu igru. Oni iz nekog razloga igraju nešto ređe, ali kada igraju golova ne manjka. Od početka meseca oni imaju 25/34 overa što iznosi neverovatnih 75%. Uglavnom kada igraju bez ikakvih problema idu do kraja turnira, a tamo mogu da pomrse konce bilo kome.

Dakle, dva napadačka tima i ja bez dileme igram na golove, a valja pratiti i live. H2H je zanimljiv, a evo i rezultata:

2:0, 1:2, 4:2, 3:1 i 3:0.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje