subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 15. APRIL

Juče je bila prava katastrofa sa Fifom oko servera i organizacije. Naime, organizatori svega su rekli da su imali neke hakerse napade, zbog kojih su turniri odloženi. Nešto slično se dogodilo jutros sa prvim turnirom, ali su uspeli da reše i turnir je održan. Nadamo se da neće biti problema u nastavku dana.

Drugi turnir sa sobom donosi mnoštvo zanimljivih parova, a mi smo konkretno zagrizli za dva. Utakmice su sledeće:

16:30 Royal Bears – Gambit Esports 3+ 1,60
19:50 TES Tundra – Gambit Esports 3+ 1,60

Ukupna kvota 2,56

Kao što vidite akter oba meča je tim Gambit. To je tim koji retko igra, ali kada igra onda igra vraški dobro. Odlični su u napadu, te protiv svih ekipa igraju napadački na gol više. To najbolje potvrđuje i njihova statistika koja kaže da od početka meseca imaju 26/36 overa, što iznosi fenomenalnih 67%.

Dobra stvar za oba meča je što Gambit igra protiv timova koji gaje sličan stil kao i oni. Bearsi na primer imaju 48/78 overa (67%), dok Tundra ima 54/77 (70%). Apsolutno neverovatne brojke i kada je takva situacija golovi se ne propuštaju i po cenu pada.

Gambit je protiv Bearsa odigrao dva meča, a rezultati su 3:2 i 2:1, a protiv Tunder su odigrali takođe dva meča i rezultati su 2:3 4:1.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje