četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 16. APRIL

Nadamo se da ste vi koji pratite naše predloge iz Esporta primetili koliko ovo sve lagano izgleda u pojedinim trenucima. Naravno, uvek, ali uvek treba biti oprezan, jer lako može da se uđe u seriju padova, pa će se pojaviti sumnje i sve će da ode u pravcu u kojem mi svakako ne želimo.

Dakle, drugi turnir i mnoštvo zanimljivih utakmica. Mi smo izdvojili samo jednu, ali smo se opredeilii za nešto hrabriju opciju u vidu 4+. To generalno gledano nije naš sistem, ali usled silnog praćenja svih mečeva, mišljenja smo da vredi probati.

19:10 DNK Dimonchello – Gambit Esports 3+ 1,50 / 4+ 2,20

Igraju DNK Dimonchelo i Gambit Esports. Juče smo tipovali dva meča Gambita i oba su došla u 3+ bez ikakvih problema. Jasno je kao dan da je to tim koji igra na veliki broj golova, a pošto juče nisu uspeli da se plasiraju u drugu fazu turnira, mi očekujemo da danas budu mnogo bolji. To znači još ofanzivnija igra i još više golova. Od početka meseca oni imaju 28/40 overa što iznosi 70%. Fantastična brojka bez ikakve sumnje i jasan pokazatelj koliko su zahvalni za ganjanja golova.

Što se DNK-a tiče isto se može reći i za njih sve što važi za Gambit. Tim koji igra atraktivno bez jake odbrane. Od početka meseca imaju 36/48 overa što iznosi 75%.

Zanimljivo je da su do sada odigrali samo jedan meč, a taj meč je Gambit dobio sa 6-0.

Tri plus se čini kao sigurica i plaća se kvotom 1,50. Odličan predlog za neki dubl tiket, a mi smo voljni da malo više rizikujemo i oprobamo se sa opcijom 4+ koja se plaća kvotom 2,20.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje