petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 29. APRIL

Čini se da se stanje oko Koronavirusa poboljšava, te su neki fudbalski savezi nagovestili kada bi timovi mogli da se vrate na teren. Ipak, dok sve to dođe na svoje mi smo „osuđeni“ na virtuelne igre, ali i na njima se može zaraditi. To smo pokazali u prethodnih par objava, te smo sad na skoru 5/6 dobitnih dublova kada je Fifa u pitanju.

Danas nam je za oko zapao drugi turnir iz takmičenja koje se zove Fifa Pro. Zaista, gotovo svaka utakmica može da se proba sa 3+, a mi smo izdvojili sledeće dve:

16:00 Katalonija FC – Rub FC Kazan 3+ 1,47
18:35 Gambit – Katalonija FC 3+ 1,47

Ukupna kvota: 2,16

Kao što se da videti, Katalonija je akter na oba meča. To je bez ikakve sumnje najbolji tim, što po rezultatima i osvojenim turnirima, ali i po proseku golova. Apsolu tno postižu najviše golova, a dobra stvar je što ih u velikom broju i primaju. Od početka meseca, Katalonija ima 120/153 overa, što iznosi neverovatnih 78%.

Njihovi protivniici Kazan i Gambit su takođe vrlo dobri. Katalonija sa Kazanom ima „burnu“ istoriju, jer golovi padaju kao na traci. Od početka meseca su se sastali 16 puta, a opcija 3+ je došla na 11 mečeva. Kazan od početka meseca ima 105/163 overa, i to je jasan pokazatelj o kakvom timu se radi.

Što se Gambita tiče, to je tim koji se nalazi na samom vrhu naše lestvice kada se radi o timovima koje trega juriti na golove. Činjenica je da igraju mnogo ređe nego Katalonija, ali kada igraju onda pršti na sve strane. Od početka meseca imaju 55/76 overa, što iznosi neverovatnih 72%. Do sada su igrali šest puta protiv Katalonije, i svih šest duela je otišlo u 3+.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje