Advertisement
MaxBet

Šveđani, Norvežani i Kinezi polako privode kraju svoje sezone, pa je red da se okrenemo nekim drugim ligama. Za oko nam je zapala češka liga koja je poznata kao liga u kojoj ima dosta golova. Danas su na rasporedu dva meča iz ove lige, a jedan nam je posebno zanimljiv.

18:00 Mlada Boleslav – Karvina

Ovaj meč bio “morao” obilovati golovima, jer je akter meča Mlada Boleslav. Ko nije upućen, ekipa Mlada Boleslav je najveći rasadnik talenata u Češkoj. Njihova velika mana je to što ne mogu sve te talente da zadrže u svojim redovima na duže staze, već su prinuđeni da prodaju svoje najbolje igrače veoma rano. Ove sezone Mlada igra više nego pristojan fudbal. I dalje je to napadački stil, sa igrom na gol više i milina je gledati njihove mečeve. Pogledajte samo šta kaže statistika:

– Mlada je kući dala gol na svih 8 utakmica.
– Mlada je kući dala dva i više golova na 6/8 utakmica.
– Mlada je kući primila gol na 5/8 utakmica.
– Opcija 3+: 6/8 utakmica.
– Opcija GG: 5/8 utakmica.

Namerno ističemo igre na domaćem terenu, jer je Mlada od 26 bodova koliko u ovom trenutku ima, kod kuće osvojila 21. Dakle klasična domaćinska ekipa i vredi im ukazati poverenje.

– Bohemians je na strani primio gol na 7/8 utakmica.
– Bohemians je na strani primio dva i više golova na 6/8 utakmica.
– Bohemians je na strani dao gol na 3/8 utakmica.
– Opcija 3+: 5/8 utakmica.
– Opcija GG: 3/8 utakmica.

Iz ovoga se može zaključiti da je Mlada danas apsolutni favorit iako kvota na njihovu pobedu ima blagi rast. Igraju uvek na gol više, bez obzira na ime protivnika i to se mora poštovati. Sa druge strane, Bohemians će probati da se odbrani, ali nešto ne verujemo da će uspeti.

Predlog za klađenje: Mlada daje 2-4 gola 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.