Advertisement

Poštovani čitaoci, pošto među vama sigurno ima ljubitelja statistike, obaveštavamo vas da sajt http://statwinners.com/public/ može da vam bude od velike koristi! Reč je o sajtu koji je zasnovan na jednom softveru koji bi mogao da bude od velike koristi mnogim kladioničarima.


O čemu je zapravo reč?

Reč je o softveru koji je baziran na statistici, a sve što treba da uradite jeste da kliknete na link, gde će vas dočekati video upustvo i uputiti u celu priču! Osim statistike, ovaj softver se oslanja i na trenutnu formu ekipa, te predstavlja neki vid kombinacije statistike i trenutne forme fudbalskih klubova.


Nadamo se da će vam se svideti program! Želimo vam mnogo sreće sa tipovanjem!

6 KOMENTARA

    • U pitanju je kladionicarski softver kome vi zadajete kriterijume na osnovu kojih on izbacuje utakmice, ne razumemo na kakvu prevaru mislite, kad vi zadajete kriterijume, a statistika daje parove?

  1. Prevara je da se softver placa, da oni reklamiraju 90% uspesnosti, a da su to sve kvote manje od 1.1, za kvote od npr 1.4 uspesnost je 60% sto je manje nego da sam uplacujem te kvote u listi.

    p.s. Koliku si najvecu kvotu na tiketu pogodio na osnovu softvera Milose?

    • U svakom slučaju će manje kvote doći u većem broju slučajeva, ali softver ne daje dojave, već nudi kladioničarske igre koje se procentualno najviše ponavljaju na mečevima nekog tima. Ja lično softver koristim samo za golove i to kao pomoćno sredstvo, ukoliko igrate kladionicu da bi pogodili velike kvote, ona ovo nije za vas, ali ako igrate da bude u realnom plusu, onda je odlična pomoć!

  2. druze jeste korisno, ali su male kvote one koji oni pogadjaju , tako da je ok alat, ali ima puno mana.
    sajt je nepregledan, i spor, ali vredi 300 kinti svakako

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.