utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SteelSeries predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju

Vrhunski kvalitet u modernom ruhu.

 Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je ekskluzivnu Ghost kolekciju sa novim izdanjem renomiranog Aerox 3 Wireless bežičnog miša i Apex 7 TenKeyLess (TKL) tastature.

Ghost kolekcija spaja fantastičan stil i vrhunski kvalitet – savršena kombinacija za svakog modernog gejmera. Tastatura specifično prilagođena za esportiste i ultra-lagani, precizni miš,  koji će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika, dolaze u novom, raznobojnom izdanju sa prelepim RGB osvetljenjem.

  • Apex 7 TKL Ghost – Od dizajnera svetski poznate TKL tastature, dolazi ekskluzivna Apex 7 TKL Ghost tastatura sa TenKeyLess mehaničkim tasterima, koji garantuju vanserijski kvalitet. Integrisani OLED Smart displej vam omogućava da pratite dešavanja u igri i na Discord-u, dok vas obasjava briljantno RGB osvetljenje u 16.8 miliona boja. Meki ali kvalitetni tasteri, neuništiva baza od aluminijumske legure i ekskluzivni dizajn, Apex 7 TKL Ghost zaista čine prvoklasnom tastaturom.

  • Aerox 3 Wireless Ghost – SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost bežični miš je specifično dizajniran za esportiste, a njegov glavni adut je njegova brzina. Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom esportu, a sa svojim ultra-laganim dizajnom, Aerox 3 Wireless Ghost će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima. Optimizovan za brze i nagle pokrete, poseduje TrueMove Air senzor, bazu koja sprečava proklizavanje, i teži svega 68g. Takođe dolazi sa baterijom koja pruža preko 200 sati neprekidnog gejminga, sa vodootpornom zaštitom. Aerox 3 Wireless Ghost se povezuje kablom sa USB-C ulazom.

Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz ekskluzivne Ghost kolekcije se prodaje po sledećim cenama:

  • Apex 7 TKL Ghost – €179.99
  • Aerox 3 Wireless Ghost – €69.99

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje