četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SteelSeries predstavlja nova izdanja Aerox 3 i Aerox 3 Wireless gejming miševa

Izdanja iz 2022. godine dolaze sa novom bojom i kvalitetnom PTFE bazom 

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja nove verzije renomiranih Aerox 3 i Aerox 3 Wireless gejming miševa, koje krase prelepe, snežno bele nijanse. SteelSeries je ovom prilikom spojio svoju naprednu tehnologiju koja gejmerima pruža vrhunske performanse sa vrlo kompaktnim i laganim dizajnom. Sa kvalitetnom PTFE bazom, izdanje Aerox 3 miša iz 2022. godine dizajnirano je sa ciljem da gejmerima obezbedi najbrže reakcije tokom napetih gejming sesija.


  • SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022 izdanje) – Osmišljen kao vrhunac preciznosti i brzine, Aerox 3 Wireless bežični miš poseduje autonomiju od 200 sati u Bluetooth ili 2.4GHz modu, i to sve sa masom od samo 68g. Golden Micro IP54 svičevi nove generacije neće izgubiti na kvalitetu čak i posle nekoliko miliona klikova, dok će Quantum 2.0 Dual Wireless konstantno održavati neprekidan signal sa vašim računarom. TrueMove Air optički senzor garantuje savršenu preciznost, dok nova Virgin Grade PTFE baza pruža maksimalnu kontrolu. Aerox 3 Wireless poseduje IP54 ocenu, što znači da je kompletno zaštićen od vode, prašine, ulja, i mnogo toga drugog. SteelSeries AquaBarrier™ tehnologija je dizajnirana da štiti miš i njegov izložen eksterijer od praktično bilo kakvih spoljašnjih faktora. Za kompletno iskustvo tu je i 3-zone RGB osvetljenje, kao i USB-C konekcija za ultra brzo punjenje baterije i dodatna podešavanja.

  • SteelSeries Aerox 3 (2022 izdanje) – Sa masom od svega 59g, Aerox 3 miš je specifično dizajniran kako bi gejmerima i esportistima pružio neograničenu brzinu i potpunu slobodu pokreta tokom svih tih napetih mečeva. Ultra glatka PTFE baza pruža maksimalnu kontrolu, dok struktura USB-C kabla garantuje da vam miš gotovo nikada neće zapinjati. Aerox 3 dolazi sa Golden Micro IP54 svičevima nove generacije, koji neće izgubiti na kvalitetu čak i posle 80 miliona klikova (3 puta više od ostalih gejming miševa na tržištu), TrueMove Core optičkim gejming senzorom, kao i 3-zone RBG osvetljenjem. Aerox 3 je prvi gejming miš koji je dobio IP54 ocenu, što znači da je kompletno zaštićen od spoljašnjih faktora poput vode i prašine, zahvaljujući vrhunskoj SteelSeries AquaBarrier™ tehnologiji.


Nova izdanja Aerox 3 i Aerox 3 Wireless miševa dolaze u Snow i Onyx bojama, i prodaju se po sledećim cenama:

  • SteelSeries Aerox 3 (2022 izdanje) – 69,99€
  • SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022 izdanje) – 109,99€

Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje