petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SteelSeries predstavlja Prime Mini – kompaktnije izdanje revolucionarne kolekcije čuvenih esports miševa

Renomirana Prime kolekcija je postavila novi standard sa svojim ultra-laganim dizajnom i preciznim kontrolama

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je nove Prime Mini i Prime Mini Wireless esports miševe. U pitanju je kompaktinje izdanje originalne Prime kolekcije, koja je na tržište donela prve esports miševe sa prestižnim optičko-magnetnim svičevima.

Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom esportu. Sa svojim ultra-laganim dizajnom i ergonomskim oblikom, Prime Mini će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima. Prime Mini je za 12% posto lakši, dok je Prime Mini Wireless za 9% lakši od originalnog Prime izdanja.

Svaki miš u Prime kolekciji je opremljen prestižnim OM™ optičko-magnetnim svičevima, koji su 5x kvalitetniji od konkurencije. Njihov glavni fokus je brzina, koja će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika.

Ne poseduju svi svičevi isti kvalitet – sa svakim klikom njihov kvalitet opada. Međutim, Prime garantuje isti vrhunski kvalitet čak i posle 100 miliona klikova.

Profesionalni mečevi zahtevaju maksimum od svakog esportiste, a čitave partije se mogu preokrenuti za manje od jedne sekunde. Prime kolekcija je zato logičan izbor za najuspešnije svetske esportiste, kao što su Twistzz i Karrigan iz čuvene ekipe FaZe Clan.

Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih esportista, Prime ima samo jedan cilj: pobedu. Kvalitet je zagarantovan. Dodatna podešavanja su opciona. Gejmeri mogu da se opredele za pet različitih miševa u zavisnosti od njihovog stila igre: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+, i Prime Wireless.

  • Prime Mini – Laganiji i kompaktniji, Prime Mini poseduje ergonomski prilagođen oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Teži svega 61g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime Mini Wireless – Laganiji i kompaktniji, bežični Prime Mini zadržava sve kvalitete Prime Minija i dodaje prvoklasnu bateriju, koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Teži svega 73g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime – Igraj kao profesionalac. Kreiran u saradnji sa svetski poznatim esportistima, Prime miš poseduje izuzetan oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Prime teži svega 69g i otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja. TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno esports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.
  • Prime+ – Igraj kao profesionalac sa dodatnim podešavanjima. Prime+ miš dopunjava prvoklasni dizajn i kvalitet Prime modela sa detaljnim podešavanjima koja ne zahtevaju dodatni softver. Prime+ teži samo 71g i pruža pravo profesionalno esports iskustvo sa svojom TrueMove Pro+ tehnologijom i dodatnim senzorom.
  • Prime Wireless – Igraj kao profesionalac, ali u bežičnom izdanju. Prime Wireless sadrži sve odlike Prime miša, ali u bežičnom obliku sa izuzetnom baterijom koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Prime Wireless teži svega 80g, a svaki njegov detalj je specifično optimizovan za bežično igranje. TrueMove Pro senzor pruža profesionalno iskustvo sa svojim pravim 1-to-1 trekingom, uz višestruke opcije i podešavanja.

Pobeda je sve. Ako želite da postanete šampion morate izvući maksimum iz svih svojih čula. Kada je reč o gejming audiju, Arctis Prime slušalice su sve što vam treba ako želite da pobedite. Kao deo prvoklasne Arctis kolekcije, Arctis Prime pruža izuzetan kvalitet, komfor i besprekoran zvuk, karakterističan za Arctis franšizu.

  • Arctis Prime – Kreirane u saradnji sa svetski poznatim esportistima, Arctis Prime slušalice dolaze sa inovativnim kožnim jastučićima, koji će vas izolovati od pozadinske buke i različitih šumova bolje nego ikada, kao i audio drajverima sa kojima ćete čuti i najsitnije detalje. Arctis Prime poseduje prvoklasni strukturni kvalitet, dinamični 3.5mm kabl, podešavanja jačine zvuka i vrhunski mikrofon, idealan za grupne gejming sesije.

SteelSeries je partner mnogih svetski poznatih esports ekipa i influensera, kao što su FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic, Enlife, i mnogih drugih. Možete da očekujete novi specijalni serijal na @SteelSeries, gde ćete imati priliku da gledate tutorijale, hajlajte, i mnogo toga drugog.

Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz nove esports Prime kolekcije se prodaje po sledećim cenama:

  • Prime Mini – €69.99
  • Prime Mini Wireless – €139.99
  • Prime – €69.99
  • Prime+ – €89.99
  • Prime Wireless – €139.99
  • Arctis Prime – €119.99

O SteelSeries brendu

 Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje