četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STEELSERIES PREDSTAVLJA RIVAL 5 – SVESTRANI GEJMING MIŠ SAVRŠEN ZA SVAKI ŽANR VIDEO IGARA

Rival 5 je prikladan za sve gejming žanrove, od RPG-ova i FPS-a, do MOBA i Battle Royale-a

 Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja svoj novi Rival 5 gejming miš, dizajniran za gejmere koji uživaju u različitim gejming žanrovima. Pored svoje funkcionalne svestranosti, Rival 5 krasi širok spektar razigranih boja.

Kao pravi kameleon u svetu gejming i esports periferija, Rival 5 je ergonomski prilagođen, svestran, i moderan.

  • Ergonomija – SteelSeries je ponovo iznenadio sa svojim inovativnim dizajnom. Sa svojim ergonomskim oblikom gejmerima pruža izuzetan komfor i brz pristup bočnim tasterima.
  • Svestranost – Bilo da igrate Fortnite, Hitman 3 ili Apex Legends, Rival 5 je spreman da se prilagodi svim vašim gejming potrebama. Pored 9 tastera koje slobodno možete podešavati, miš poseduje i bočni segment sa 5 dodatnih tastera za ekspresnu promenu željenog režima.
  • Stil – Baš kao i kameleoni, igrači mogu da menjaju boju miša kako bi se prilagodili različitim igrama. Fenomenalni PrismSync Lighting pruža gotovo beskrajan spektar 16.8 miliona prelepih boja, koje RGB uzdižu na potpuno novi nivo. Izabrane boje se lako sinhronizuju sa drugim SteelSeries periferijama, a čak i reaguju na dešavanja u samoj igri.

Sa svojim kompaktnim i ultra laganim dizajnom, Rival 5 pruža vrhunsku brzinu i preciznost u vašim uzbudljivim FPS i Battle Royale mečevima. Rival 5 teži svega 85g, što ga čini 30% lakšim od konkurenata iz iste kategorije (G502). Povrh svega poseduje i Super Mesh kabl, koji vam omogućava da nesmetano pravite brze i nagle pokrete.

Sa TrueMove Air senzorom, Rival 5 pruža odličan treking sa 18,000 CPI, 400 IPS i 40G, i eliminiše sve neželjene pokrete prilikom finih trzaja. Pored toga, moderni Golden Micro IP54 tasteri imaju garanciju od 80M klikova (3 puta trajniji od drugih gejming miševa), otporni su na prašinu i vodu, i sprečavaju neželjene duple klikove.

Funkcionalni režim i boju Rival 5 miša možete podešavati putem SteelSeries GG softvera.

Rival 5 se prodaje po ceni od €69.99. Više informacija na Steelseries.com stranici.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje