Arctis 7X i Arctis 7P predstavljaju izuzetno uspešne Arctis 7 gejming slušalice u verzijama za konzole sledeće generacije pomoću revolucionarnog Arctis 1 Wireless USB-C adaptera 

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavlja svoje prve gejming slušalice koje su specifično namenjene za novu generaciju PlayStation i Xbox konzola – Arctis 7X i Arctis 7P. SteelSeries spaja Arctis 1 Wireless bežični USB-C adapter i najbolja svojstva fenomenalnih Arctis 7 slušalica kako bi kreirao audio iskustvo nove generacije za PlayStation5 i XboxSeries X|S korisnike.

‘’Početak nove generacije konzola je jedan od najuzbudljivijih događaja za gejmere širom sveta,’’ izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini. ‘’Želimo da stvorimo potpuno novo audio iskustvo za gejmere, koje će biti dostojno konzola sledeće generacije. Verujemo da će nove Arctis 7X i Arctis 7P biti omiljene bežične slušalice u gejming zajednici.’’

Arctis 7X – Najbolje bežične gejming slušalice stižu na XboxSeries X|S

 SteelSeries Arctis 7 slušalice su osvojile više nagrada nego bilo koje druge gejming slušalice. Sada su poboljšane kako bi XboxSeries X|S korisnicima pružile bežični audio nove generacije, sa dodatnom kompatibilnošću sa svim Xbox One konzolama.

Pomoću SteelSeries bežičnog 2,4GHz USB-C adaptera, gejmeri mogu vrlo lako da se prebacuju između Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, PC i mobilnih platformi. Ova bežična tehnologija sa niskim kašnjenjem gejmerima pruža izuzetno čist audio i nezaboravno gejming iskustvo na XboxSeries X|S konzoli. Kao i ostatak Arctis serije, Arctis 7X poseduje jednako kvalitetne audio drajvere, koji obezbeđuju audio prednost sa svojim besprekornim kvalitetom i suptilnim detaljima u zvuku.

Arctis 7X poseduje izuzetno dugotrajnu bateriju od 24 sata, pa igrači nekoliko dana neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre. Slušalice takođe poseduju sve ostale kvalitete Arctis kolekcije, kao što su ClearCast mikrofon sa ugrađenom mute opcijom i kontrole za jačinu zvuka sa ChatMix sistemom.

Arctis 7X gejmerske slušalice su od danas dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x.

Arctis 7P – Najbolje bežične gejming slušalice stižu na PlayStation 5

 Arctis 7P gejming slušalice poseduju sve odlike kao i Arctis 7X, sa izuzetkom nešto sitnijeg bežičnog USB-C adaptera, zbog odsustva kompatibilnosti sa Xbox X konzolom. Arctis 7P gejming slušalice su kompatibilne sa PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i mobilnim sistemima. Arctis 7P slušalice gejmerima pružaju direktnu kontrolu nad odnosom jačine zvuka njihovog glasa i okruženja.

Arctis 7P gejmerske slušalice dolaze u beloj i crnoj varijanti, i od danas su dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7p.

O SteelSeries brendu 

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.