četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefana Veljković u finalu LŠ za odbojkašice

Odbojkašice Novare za koju nastupa srpska reprezentativka Stefana Veljković su se plasirale u veliko finale odbojkaške lige šampiona. U polufinalu su bile bolje posle zlatnog seta od aktuelnog šampiona Vakifbanka za koji nastupa Milena Rašić.

Stefana je bila prezadovoljna posle meča:

Pre deset godina igrala sam za Novaru i to je za mene bio inostrani debi po odlasku iz Crvene zvezde. Nakon deset godina se vraćam i ostvarujemo za sada najveći klupski uspeh. U klubu su svi prezadovoljni i idemo dalje u ostvarivanje novih pobeda.

Iznela je i svoja očekivanja povodom finala:

Naravno da su nam ambicije da se popnemo na evropski tron. Kvalitet imamo, želju takođe, no, to imaju i naše protivnice. Sigurna sam da će to biti spektakl. Dve italijanske ekipe se bore za najznačajniji trofej Starog kontinenta. Naravno da bih jako volela da u moju ličnu riznicu trofeja dodam i medalju Lige šampiona. 

U finalu će za rivala imati dobro ekipu Koneljena koja je u 1/4 finalu eliminisala Ezačibaši za koji nastupa Tijana Bošković, a u 1/2 finalu Fenerbahče koji sa klupe predvodi Zoran Terzić, a za koji igra Ana Antonijević. Finale je na programu 18. maja u Berlinu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje