četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefanos Cicipas – Aleksander Zverev – Najava polufinala Rolan Garosa

Došli smo i do kraja Rolan Garosa. Danas su na programu polufinalni dueli u muškom singlu, a program otvaraju Stefanos Cicipas i Aleksander Zverev. Grk je favorit sa kvotom 1,40, dok je margina postavljena na 37,5.

Ako se sećate, u najavi turnira napisali smo da među kandidate za osvajanje titule, pored Rafaela Nadala spadaju Novak Đoković, Dominik Tim i Stefanos Cicipas. Dva od tri smo pogodili bez problema i Grk je još jednom pokazao da polako, ali sigurno stasava u velikog igrača.

Pre Rolan Garosa imao je sjajnu sezonu na šljaci. Igrao je i protiv Rafaela Nadala i protiv Novaka Đokovića. Jeste izgubio oba meča, ali u oba meča je imao veliku šansu da pobedi, tako da ovaj plasman u polufinale nije iznenađenje. Tokom celog turnira Cicipas je pokazao jednu zrelost, u zavisnosti od protivnika je primenjivao drugačiju taktiku i na tome mu se mora čestitati.

Sa druge strane je Zverev koji takođe ima jako dobar turnir, ali nekako se ne priča mnogo o njemu. To je naravno opravdano, jer je Zverev već sada postao teniser koji kada dođu grend slemovi poklekne pod pritiskom. Ipak, ono finale US Opena je čini se probilo tu psihološku barijeru i sada je Zverevu mnogo lakše. Za divno čudo nije bilo nekih dramatičnih mečeva, nije bilo mečeva u kojima je Zverev imao dvocifren broj duplih grešaka. Oscilacije je sveo na minimum i rezultat je odmah stigao.

Naše mišljenje je da će danas borba biti velika, ali prednost ide Cicipasu. Prosto, pokazao je mnogo više, imao je mnogo jače testove tokom cele sezone na šljaci i uglavnom je te testove prolazio kao od šale.

Cicipas i vodi 5:2 u međusobnim duelima i to nije slučajnost. Šljaka je za njega prirodnija podloga, mnogo se bolje kreće, koristi sve pogodnosti i mišljenja smo da je vreme da i on odigra jedno grend slem finale.

Predlog za klađenje: Cicipas dobija sa dva seta razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje