petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefanos Cicipas – Andrej Rubljov – Najava finala u Monte Karlu

Veliko finale Mastersa u Monte Karlu donosi dueli između Stefanosa Cicipasa i Andreja Rubljova. Kladionice su izašle sa egal kvotama, dok je margina za gemova postavljena na 22,5.

Pogrešno ako nas pitate, jer je ovde Rubljov dosta veći favorit nego što to kvote prikazuju. Ovako kada se pogledaju rezultati stiče se utisak da je Cicipas u sjajnoj formi, ali ako malo dublje pogledate videćete da je Grk imao dosta sreće sa žrebom i da mu se dosta toga poklopilo. Grk je na putu ka finalu redom pobeđivao Karaceva, Garina, Fokina mu je predao meč, a u polufinalu je igrao proti veoma umornog Evansa.

Sa druge strane, Rubljov nastavlja tamo gde je stao. Njegov rast je konstantan i čini se da je došlo vreme da se sa ATP 500 turnira skoči na osvajanje mastersa. Sjajni Rus je na putu ka finalu redom dobija Karusa, Aguta, Nadala i Ruda. Posebno je bila impresivna pobeda nad Nadalom kojeg je oduvao sa terena. Zaista se ne sećamo kada je neko nadigrao Nadala na šljaci tako ubedljivo, tako dominantno. Meč protiv Aguta je takođe bio sjajan, a može se reći da je Rubljov igrao protiv veoma dobrih šljakaša, i da je uglavnom izlazio kao pobednik.

Mi nemamo dilemu, idemo na pobedu Rusa, jer zaista je pokazao da je u sjajnom ritmu i dok je tako treba ga pratiti.

Predlog za klađenje: Pobeda Rubljova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje