četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Strašan duel u četvrtini finala španskog kupa, a mesta za prolaz nema dovoljno za obe ekipe!

Sevilja će da ugosti Atletiko Madrid večeras od 21:30 po našem vremenu u okviru revanš utakmice četvrtine finala španskog „Copa del Rey-a“, a rezultat prve utakmice bio je 2:1 za Sevilju.

Kada se ovako postavi situacija, teško da se može reći da je Atletiko u boljoj poziciji za prolaz dalje, uprkos tome što ima kvalitetniji igrački kadar. Veliko je pitanje da li fudbaleri Atletika akcenat stavljaju na kup, ili su zadovoljni drugom pozicijom u prvenstvu. Sa druge strane, Sevilja se nakon par fantastičnih sezona u Evropi trenutno nalazi na 6. mestu u ligi uz 32 boda iz proteklih 20 kola, a ima tačno 4 boda više od Selte, a dva boda manje od Viljareala.

Ono što je bitno jeste da Sevilja od ove godine igra sasvim dobro, tačnije slavila je na 4 od poslednjih 6 susreta, dok je Atletiko pre samo dva dana mučio muku sa Đironom u prvenstvu Španije, te igrao svega 1:1 sa istom. Tri dana pre tog susreta poražen je od Sevilje, a četiri dana pre toga minimalnim rezultatom je slavio protiv Eibara. Verovatno da će želeti da se vrati na pobednički kolosek što je moguće pre, ali je veliko pitanje koliko uopšte vredi forsirati prvotimce u utakmici kao što je ova, tačnije koliko vredi trošiti snagu fudbalera u susretima koji nisu od krucijalnog značaja. To je zaista jedna stvar koju ne možemo znati, ne možemo da znamo šta koji trener ima za cilj, ali definitivno je da Sevilja večeras ulazi kao favorit, makar po nama, i da smatramo da ide u polufinale. Kvota za takav scenario je 1.30.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje