Advertisement
MaxBet

Druga nedelja Vimbldona startuje danas, i sada kreće ono pravo. Svi koji su igrali sa pola gasa sada igraju bez kalkulacija. Mi danas krećemo sa singlom iz ženskog dela turnira, a meč koji nam je zapao za oko odigraće Serena Vilijams i Karla Suares Navaro.

Serena je naravno veliki favorit i samo se postavlja pitanje kojim će rezultatom danas slaviti. Njena izvedba u meču protiv Julije Gerges je bila više nego savršena. Na servisu je bila veoma dobra, svaku iole manju šansu koju je protivnica ponudila je iskoristila. Na kraju kad se sve sabere i oduzme dobili smo rutinsku pobedu za Serenu Vilijams, a Gerges je trebala da bude neka veća prepreka.

Danas joj je protivnica igračica koja svojim stilom apsolutno ne može da joj naudi. Karla Suares Navaro nema snažne ravne udarce, nema dobar servis i defanzivno je orijentisana. Ove tri stavke su veoma bitne kada igrate protiv Serene Vilijams, jer svaka doza pasivnosti na travi će se skupo plaćati.

Najveći problem po nama tu predstavlja servis koji je veoma ranjiv. Prvi servis nije ništa posebno, a drugi je veoma slab. Verujemo da će iz riterna Serena imati mnogo vinera i odmah u startu poena preuzimati inicijativu u poenu.

Trava je generalno najslabija podloga za Karlu Suares Navaro. Sam plasman u četvrto kolo je uspeh po sebi i ona može biti prezadovoljna. Do sada je odigrala šest mečeva protiv Serene i nije uspela da osvoji set. To ima svoju težinu, a posebno ističemo mečeve na betonskim podlogama koje po brzini idu uz travu. Na betonu su odigrale tri meča i verovali, ili na na svakom od ta tri meča Serena je osvojila jedan set sa 6:0.

Zaista, surova je Serena protiv Karle i taj trend će se nastaviti. Još jedna bitna stavka je činjenica da Serena ukoliko pobedi vrlo verovatno igra u četvrtfinalu protiv prve igračice sveta, pa verujemo da će poslati jasnu poruku pred taj meč.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                                 Kvota je preuzeta iz kladionice Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.