četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Suarez: Očekujem više aplauza nego zvižduka

U utorak veče na programu je prva revanš utakmica polufinala Lige Šampiona u kojoj će engleski velikan, Liverpul ugostiti španskog prvaka, Barselonu koja ima prednosti od tri pogotka iz prvog duela (3:0).

Napadač gostiju, Luis Suarez koji je tokom svoje karijere nastupao i u dresu „Redsa“, izjavio je kako se radio povratku na mesto u kojem je doživeo neke sjajne trenutke, kao i da će ga većina domaćih fanova dočekati aplauzom, iako je urugvajski golgeter bio „meta“ kritika nakon prvog susreta, jer je proslavio pogodak koji je postigao svom bivšem klubu.

„Poseban je osećaj vratiti se na stadion na kome sam uživao da dajem golove. Zauvek ću biti zahvalan Liverpulu kako me je prihvatio kad sam stigao iz Ajaksa, jer sam u ovom klubu sazreo i kao čovek i kao fudbaler. Bio sam i kapiten, neke od najlepših trenutaka karijere proživeo sam baš na Enfildu. Gajim veliko poštovanje prema Liverpulovim navijačima. Zahvalan sam im na svemu što su za mene učinili dok sam bio na Enfildu. Ukoliko i ovoga puta zatresem mrežu sigurno neću slaviti kao u prvoj utakmici. Zato, očekujem više aplauza nego zvižduka“, rekao je Suarez.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje