četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po formi i tradiciji i večeras bi trebalo da budu efikasni

Ekipe Sacramento Republic i Tacoma Defiance sastaće se u ponedeljak ujutru, sa početkom od 4 sata i 30 minuta, a reč je o duelu američkog USL Championshipa.

Sacramento Republic se trenutno nalazi na 2. poziciji u grupi A, na svom kontu ima ukupno 25 bodova, a do sada je ostvario 7 pobeda, 4 remija i 1 poraz.



Tacoma Defiance zauzima treće, tj. pretposlednje mesto na tabeli, dok je od početka ove sezone odigrao 11 utakmica i ostvario 2 pobede, 1 remi i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Sacramento Republic – Tacoma Defiance (www.flashscore.com)

Dok je razlika u formi ova dva tima je ogromna, ono što je zajedničko za njihove utakmice jeste veliki broj pogodaka. Ni na međusobnim susretima Sacramento Republica i Tacoma Defiancea situacija nije ništa drugačija, pa smo na poslednjih 6 mečeva mogli da vidimo čak 22 gola.

Samim tim, svaki put je bio dobitan tip “3+“, za koji se sada nudi kvota 1,55, kao i varijanta “3-6“ koja se plaća kvotom 1,65.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje