četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po prethodnim rezultatima ove dve ekipe možda “sarađuju“

Ekipe St. Truiden i KV Mechelen sastaće se ove subote, sa početkom od 18 sati i 30 minuta, a u pitanju je meč 32. kola belgijske Jupiler League.

St. Truiden je u dosadašnjem toku sezone odigrao 30 utakmica i pritom ostvario 8 pobeda, 8 remija i 14 poraza, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 15. poziciji sa 32 boda. U odnosu na pretposlednji Cercle Brugge koji se nalazi na mestu za baraž imaju 3 boda više, ali i 1 meč manje, koji bi trebalo da odigraju za četiri dana protiv poslednjeg Waasland-Beverena.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, KV Mechelen je do sada odigrao 31 utakmicu i u ovom trenutku se nalazi na 10. poziciji. Sa ukupno 42 osvojena boda trenutno imaju samo 1 poen manje od pozicije koja vodi u baraž za Ligu Evrope.

Međusobne utakmice: St. Truiden – KV Mechelen (www.flashscore.com)

Ono što je najinteresantnije u vezi sa ovim ekipama jeste činjenica da su St. Truiden i KV Mechelen godinama unazad razmenjivali po 3 boda i praktično sarađivali po šemi “3 za 3“. To je bio slučaj u regularnom toku sezone 2016-17, kao i u doigravanju za Ligu Evrope, a zatim i u sezonama 2017-18 i 2019-20 (kada su odradili i veliki prelaz u korist St. Truidena).

S obzirom na to da je prva ovosezonska pobeda otišla u ruke KV Mechelena kao očekivan ishod danas se nameće trijumf St. Truidena po kvoti 2,85, ali vam savetujemo oprez s obzirom na to da su bodovi potrebni i jednima i drugima.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje