četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po prethodnim susretima ovaj protivnik im “leži“

Ekipe Zbrojovka Brno i Viktoria Plzen sastaće se ove subote, od 18 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 21. kola češke 1. Lige.

Zbrojovka Brno se pred ovaj susret nalazi na 15. poziciji sa 14 bodova, jedan više od zone za ispadanje, a iza sebe ima skor od 3 pobede, 5 remija i čak 12 poraza.

Viktoria Plzen, sa druge strane, ima 31 bod i učinak od 9 pobeda, 4 remija i 7 poraza zbog čega sada zauzima 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Brno – Plzen (www.flashscore.com)

Titula favorita na ovoj utakmici je očekivano pripala gostima koji su trenutno u mnogo boljoj formi u odnosu na domaćina. Pored toga danas će moći da računaju i na tradiciju s obzirom na to da su od Brna bili bolji na svakoj od poslednjih 8 međusobnih utakmica. Trebalo bi napomenuti i da su za to vreme ostvarili gol razliku 18:4 što dodatno potvrđuje njihovu dominaciju nad ovim rivalom. Za novi trijumf Viktorie Plzen se nudi kvota 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje