Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Sa početkom od 13 časova odigraće se utakmica 21. kola mađarske Merkantil Bank Lige u kojoj će se sastati Siofok i Budaorsi SC.

Siofok se nakon 20 odigranih kola nalazi na 14. poziciji, jer je od početka sezone ostvario 7 pobeda, 2 remija i 11 poraza i time došao do ukupno 23 boda.Budaorsi, sa druge strane, na svom kontu ima 39 poena zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji. Do sada je upisao 13 pobeda i 7 poraza, bez remija.

Međusobne utakmice: Siofok – Budaorsi SC (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobne susrete ova dva tima, možemo da uočimo veoma interesantan niz koji podseća na saradnju “3 za 3“. Naime, Siofok i Budaorsi su razmenili po pobedu u sezonama 2017-18 (uz 1 veliki prelaz), 2018-19 i 2019-20, da bi na prvom susretu sezone 2020-21 do tri boda došao Budaorsi.

Sudeći po ovom nizu rezultata danas je na redu pobeda Siofoka, za koju se nudi fantastična kvota 4,10. Pored toga, duplu šansu “1X“ možete odigrati po kvoti 1,85, a “W1“ po kvoti 2,90.

Siofok – Budaorsi SC – 2:1


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.