sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po tradiciji, na njihovim susretima možemo da očekujemo pune mreže!

Ovog petka, sa početkom od 11 sati i 30 minuta po našem vremenu, odigraće se utakmica 15. kola australijske NPL Tasmania između Laucestona i Riverside Olympica.

Launceston se nakon 13 odigranih kola nalazi na 6. poziciji, na svom kontu ima ukupno 13 osvojenih bodova, a do sada je ostvario 4 pobede, 1 remi i 8 poraza.

Riverside Olympic je zabeležio 2 remija i čak 11 poraza, bez ijedne pobede, zbog čega ima samo 2 boda i zauzima poslednje, 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Launceston – Riverside Olympic (www.flashscore.com)

Utakmice Launcestona i Riverside Olympica su u dosadašnjem toku sezone bile prepoznatljive po napadačkom fudbalu i punim mrežama, a možemo da primetimo da ništa drugačije nije bilo ni na njihovim međusobnim susretima.

Na ukupno 7 utakmica, koliko su odigrali u prošlosti, ovi timovi su uspeli da postignu čak 27 golova ili u proseku 3,9 po meču, a zahvaljujući tome svaki put je bio dobitan tip “GG3+“. Za nastavak tog niza kladionice nude kvotu od oko 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje