četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SUDIJA POKAZAO NAJLUĐI CRVENI KARTON: Skinut sa liste Prve lige (VIDEO)

Lazar Tripković je do pre nekoliko meseci bio sudija u Superligi Srbije, a ubuduće to više neće biti ni u Prvoj ligi Srbije!

Ovaj fudbalski sudija skinut je sa liste sudija drugog ranga takmičenja nakon očiglednih i velikih propusta u suđenju na meču Kolubara – Radnički Sremska Mitrovica!

Ozbiljan je broj propusta koje je Tripković napravio na ovom susretu, u kojem je Kolubara slavila 1:0 golom iz penala u 96. minutu utakmice.

Tripković je na tom meču zapravo dva puta svirao penal za domaćina, propustio je da svira penal koji je možda bio i očigledniji od dva dosuđena, ali daleko od toga da je tu bio kraj.

Dodelio je 11 žutih kartona i jedan crveni, koji je zapravio bio vrlo bizaran i kakav do sada nismo viđali u srpskom fudbalu.

Vladimiru Iliću, fudbaleru Radničkog, u 90. minutu je trebalo da izvede aut i lopta mu je u jednom trenutku pobegla. Tripković je to shvatio kao oduzimanje vremena i pokazao mu drugi žuti karton i prerani put u svlačionicu.

Igrač se odmah požalio da mu je lopta samo pobegla, ali glavni sudija nije menjao svoju odluku.

Gostujući igrači su se čak u nekoliko navrata krstili zbog odluka sudije Tripkovića, koji zbog ovog susreta više neće moći da sudi ni u Prvoj ligi Srbije.

Pre nekoliko meseci, ovaj sudija je bio skinut i sa liste za suđenje u Superligi…

Pogledajte kako je izgledao taj susret u Lazarevcu:


Vest preuzeta sa Mondo

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje