petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sukob sa sudijom selektoru Turske doneo je suspenziju!

Selektor turskog nacionalnog tima, 72-godišnji Mirča Lučesku, kažnjen je od strane FIFA-e sa jednim mečem suspenzije u okviru kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo zbog sukoba sa glavnim sudijom nakon meča sa Ukrajinom (0:2).

Kako se navodi na zvaničnom sajtu svetske fudbalske asocijacije, rumunski stručnjak je vidno nezadovoljan suđenjem prišao glavnom arbitru Davidu Borbalanu i zahtevao da Špancu preko svog telefona pusti snimak svih spornih situacija. Zbog ovakvog ponašanja, FIFA je zvaničnim saopštenjem kaznila doskorašnjeg trenera Zenita iz Sank Peterburga na 1 meč bez vođenja ekipa, a ta suspenzija odnosi se samo na večerašnji susret sa selekcijom Islanda.

Naravno, bes Lučeskua zaista je opravdan s’ obzirom da su oba gola ukrajinske selekcije bila neregularno dodeljena. Prvi pogodak Ukrajinaca na meču postignut je u 18. minutu iz čistog ofsajda, pošto su u nedozvoljenoj poziciji bili i Konopljanka i strelac Jarmolenko. Pred sam kraj poluvremena, Konopljanka je uspeo da fantastično probije po levoj strani i da zatim centrira za novi gol Jarmolenka, ali treba istaći da je nekoliko trenutaka pre završnog dodavanja lopta celim obimom izašla van linija terena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje