četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjamo da ovi timovi sarađuju, a gostu je pobeda potrebnija!

Večeras je na programu poslednje kolu Brazilske Serije A, a meč koji je nama zapao za oko počinje od 01:30, sastaju se Atletiko PR i Sport Recife.

Atletiko PR je pred poslednje kolo na 9.mestu sa učinkom od 14 pobeda, 8 remija i 15 poraza i gol razlikom 36:36. Oni su obezbedili učešće u Kopa Sudamerikanu i nikako ne može do osmog mesta koje vodi u kvalifikacije za Kopa Libertadores, jer im tim na toj poziciji beži 4 boda.

Sport Recife se nalazi na 14.mestu (koje takođe vodi u Kopa Sudamerikanu), sa učinkom od 12 pobeda, 6 remija i 19 poraza uz gol razliku 31:48. I Bahija i Fortaleza su na bod ispod ovog tima i u slučaju da Sport Recife remizira ili bude poražen, neka od ove dve ekipe bi mogla da ih pretekne u borbi za kontinentalno takmičenje.

Međusobni mečevi nude dosta zanimljiv niz, u sezoni 2015. oba meča završena su nerešeno, a ovi timovi dele bodove od sezone 2016. i uvek su do sad dobijali domaćini, on su zajedno bili u ligi i 2017-te i 2018-te godine, kao i prošle sezone, ove sezone prvi meč dobio je Sport Recife, ali zbog potrebe za bodovima može se desiti da ukoliko postoji saradnja, ovog puta Atletiko PR ,,ustupi“ svih 6 bodova ovom timu.

Ukoliko postoji bilo kakav vid saradnje ovde, sada bi Athletico PR trebao do sva tri boda, ali smo mišljenja da pošto im ti bodovi sada ne trebaju, možda će ih ustupiti gostima, a kvota na takav ishod je 4,00, dok je dupla šansa X2 čak 1,80!


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Foto: https://www.flickr.com/photos/clubeatleticomineiro/48562047057

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje