petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjivo u Bosni i Hercegovini

Danas se od 15 časova igra 20.kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, a meč koji se nama učionio interesantnim je NK Vitez-Čelik Zenica

 

NK Vitez se nalazi na 9.mestu sa 20 bodova, i od mesta koje vodi u playoff je udaljen 9 bodova, a tri kola je do kraja regularnog dela, tako da će sigurno igrati u playout-u. Na domaćem terenu imaju skor 1-3-5 i najgori su domaćin u ligi. Trener domaćih neće moći da računa na dvojicu važnih veznih fudbalera Barišića(16/1) i Dedića(16/3).

Čelik se nalazi na predposlednjem mestu, sa svega 10 osvojenih bodova,skor 2-4-13 i sigurni su učesnici playputa, puno problema za ovaj klub tokom prvog dela sezonu, u zimskom prelaznom roku stanje se malo konsolidovalo, dovedeno je 13 novih fudbalera u nameri da probaju da izbore opstanak u ligi. Danas neće igrati Salčinović (11/0) i Šišić (1/0). U prvom prloćnom kolu Čelik je uspeo da osvoji bod na svom terenu protiv favorizovanog Zrinjskog (1:1)

Ono što je najinteresantnije jesu međusobni mečevi, u prošloj sezoni timovi su ,,podelili“ bodove, i uz to meč na stadionu Čelika završen je 6:1 (7+), u ovoj sezoni prvi meč je dobio Vitez 0:1 (kvota na pobedu gosta bila 4,39. U sezoni 2013/2014 timovi su odigrali dva nerešena meča. Ako kod ovih ekipa zaista postoji neki vid ,,saradanje“ onda bi danas gosti trebali da dođu do pobede, a kvota koju kladionice nude za takav ishod je odličnih 4,50.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom meču, da li bosanci nešto ,,muljaju“?

 

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje