sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sunce ti, kakav bonus“ u MerkurXtip-u

Svaki novi korisnik dobiće bonus od 100 do 900 odsto prvog depozita!

Postoji li išta što će ljubitelje MerkurXtip-a ovog leta oduševiti više od uzbudljivog vrelog bonusa? Prilično smo sigurni da nema veće sreće za iskusne igrače do neočekivane i velikodušne premije koja se krije iza akcije pod nazivom “Sunce ti, kakav bonus”, a koju je MerkurXtip pripremio za sve nove korisnike.

Ukoliko ste zaintrigirani ovom ponudom, ali niste sigurni kako da je ostvarite, ostanite uz nas – Sunce bonus doneće vam neviđene premije, a put do njih izuzetno je lak. Naime, sve što je potrebno jeste da se svaki novi korisnik registruje na sajt www.merkurxtip.rs do kraja jula meseca kako bi dobio bonus u iznosu od 100 do 900 odsto uplaćenog prvog depozita.

O ne, ovo zaista nije šala, potpuno smo ozbiljni! MerkurXtip je ovog leta uz kladjenje rešen da omogući svim svojim novim igračima da se ludo zabave, igrajući se sa ciframa do devet puta većim od onih koje su sami priložili. A evo kako sve funkcioniše.

Sunce bonus zasnovan je na nasumičnoj dodeli Sunce simbola svakom novom registrovanom korisniku. Pritom, jedno Sunce iznosi 100 odsto prvog uplaćenog depozita, a vi ih možete osvojiti maksimalno devet, što je ekvivalent 900 odsto bonusa. Ne zvuči loše, zar ne?

Čitava procedura registracije više je nego jednostavna. Prilikom otvaranja početne stranice MerkurXtip-a prikazaće vam se polje u koje treba da unesete e-mail sa koga ste se registrovali, nakon čega možete uplatiti prvi depozit i zavrteti Sunce. Iznos bonusa koji ste osvojili nakon toga će vam biti prikazan na vašem nalogu.

Za više informacija o ovoj, ali i drugim akcijama MerkurXtip-a kliknite ovde.

Ne zaboravite i da sve igrače MerkurXtip-a i dalje čeka bonus od 10 odsto na sve uplate platnom karticom, dok će novi korisnici imati priliku da dodatno osvoje osvežavajuću nagradu koja će ove tople dane pred njima učiniti podnošljivijim i naročito uzbudljivim.

Zaključno sa 15. avgustom svaki novi registrovani MerkurXtip korisnik koji odigra 1.000 dinara u roku od sedam dana od registracije dobiće poklon u vidu “Desetka piva”, ili tačnije gajbu od 24 boce 0.33l ovog osvežavajućeg napitka. Da stvar bude još bolja, pivo će vam stići na kućnu adresu! Stoga požurite na sajt MerkurXtip-a i ulepšajte sebi dan, mesec i čitavu letnju sezonu igrajući se.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje