četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sunovrat Lajovića u Akapulku

Srpski teniser Dušan Lajović završio je svoje takmičenje na turniru u Akapulku u osmini finala. Lajović je u osmini finala poražen od Korejca Sonvu Kvona rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:2) 6:0.

Bio je ovo još jedan u nizu mečeva u kojima je Lajović propustio sijaset prilika. Srpski teniser je imao sjajno otvaranje, napravio je brejk odmah na startu. Nakon toga je u još jednom gemu imao brejk šansu za overu prvog seta, ali je nije iskoristio. Kako je vreme odmicalo Kvon je igrao sve bolje. Korejac je  na 5:4 za Lajovića napravio brejk, ali je srpski teniser momenalno uzvratio. Ipak, ni dve prilike za potvrdu prvog seta nisu bile dovoljne Lajoviću, te je Kvon nekako uspeo da odvede prvi set u taj brejk. U taj brejku psihološka prednost je bila na strani Kvona koji je taj deo igre osvojio sa 7:2.

Tragičan gubitak prvog seta je uticao na igru Lajovića u nastavku. Srpski teniser nije postojao na terenu, a Kvon je to iskoristio i sa maksmalnih 6:0 osvojio drugi set i plasirao se u četvrtfinale.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje