sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Supermen se vraća, sledeća destinacija Nju Ingland

Doskorašnji kvoterbek Karolina Pantersa Kem Njutn pronašao je novu sredinu. Bivši MVP NFL lige dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Nju Ingland Patriotama, a vrednost ugovora iznosi sedam i po miliona dolara.

Njutn dolazi u tim koji sada ima čak tri kvoterbeka. Pored njega tu su još talentovani Džaret Stidam i večita rezerva Brajan Hojer. Glavni zadatak pomenute trojice biće da zamene legendarnog Toma Brejdija koji je posle dugo vremena promenio sredinu i potpisao za Tampa Bej Bakanirse.

Popularni Supermen je imao dve teške godine iza sebe koje su obeležile povrede (rame i stopalo). Na njegovu nesreću povrede su bile teže prirode, a na ruku mi nije išla ni činjenica da rezervni kvoterbek Kajl Alen pokazao da Pantersi mogu i bez Njutna. Rezultat svega jeste otkaz koji je Njutn dobio krajem marta.

Ipak, Njutn nikada nije morao da brine za posao, jer je njegov kvalitet neupitan. Sada kada je zdrav, bilo je pitanje trenutka kada će pronaći novi tim, a mag kakav je Bil Beliček svakako neće propustiti ovako dobru priliku.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.cbssports.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje