sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superzvezda CSKA se nakon skandala seli u NBA?

Bek CSKA – Mike James okušaće sreću u NBA ligi, prenosi agencija košarkaša. Američki plejmejker već je napustio Moskvu posle svađe između njega i glavnog trenera „Armejaca“ Dimitrisa Itudisa prošle nedelje, dok je putovao u domovinu pokušavajući da se vrati u najjaču ligu na svetu.

James, koji je disciplinski kažnjen i udaljen iz tima CSKA na neodređeno vreme, ima ugovor sa ruskim gigantom do leta 2023. godine.

James ima šansu da pronađe tim u NBA ligi ove sezone, ali čak i ako to ne uspe, moguće je pokušati ponovo na leto. Ako je ova opcija uspešna, biće nam lako da postignemo razumevanje po oslobađanju „, rekao je. Moskovljanim Andrej Vatutin.

Tridesetogodišnji bek je  2. najbolji strelac Evrolige ove sezone sa prosekom od 19,3 poena. U Moskvu je stigao 2019. godine, a tokom perioda u klubu odigrao je ukupno 55 mečeva u kojima je postizao 20,2 poena, 3,2 skoka i 5,0 asistencija.

Džejms ima ukupno 36 NBA utakmica sa ekipama Finiksa i Nju Orleansa u sezoni 2017/18, u kojima prosečno beleži 9,3 poena, 2,5 ukradenih lopti i 3,5 asistencije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje