četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Susreti ova dva tima donose malo pogodaka!

Sa početkom od tačno 11 časova na programu je utakmica 38. kola japanske J2 League u kojoj će se sastati Kyoto i V-Varen Nagasaki.

Kyoto se uoči ovog kola nalazi na 10. poziciji, ima ukupno 52 osvojene boda, a do sada je ostvario 14 pobeda, 10 remija i 13 poraza.



V-Varen Nagasaki, sa druge strane, ima 70 poena i skor od 20 pobeda, 10 remija i 7 poraza zbog čega sada zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kyoto – V-Varen Nagasaki (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, ni Kyoto ni V-Varen ne mogu da se pohvale efikasnim izdanjima u prethodnom periodu s obzirom na to da su na poslednjih 8 susreta uspeli da postignu samo 8 golova ili ti u proseku 1 gol po meču.

Zahvaljujući neefikasnosti ovih ekipa, tipovi “0-2“ (1,75) i “NG“ (1,95) su bili dobitni na svakom od tih 8 mečeva, dok je tip “0-1“ (3,25) viđen čak 7 puta. Hoće li isti slučaj biti i danas ili će nam Kyoto i V-Varen Nagasaki konačno prirediti goleadu?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje