četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Švacrman zaustavio Đerea u Kordobi

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u finale turnira u Kordobi. Đere je u polufinalu poražen od domaćeg tenisera Dijega Švarcmana rezultatom 2:1, po setovima 6:1 1:6 6:2.

Bio je ovo meč u kojem su oba tenisera igrala sa velikim oscilacijama. Đere je na najbolji način otvorio meč, brejkom na startu, ali onda je usledila serija Švarcmana od šest vezanih gemova sa sigurnih 6:1.

U drugom setu su se uloge promenile. Đere je imao težak startni gem koji je uspeo da izvuče, a nakon toga je uspeo da kazni protivnika za propuštene šanse. Srpski teniser je zaigrao mnogo bolje i sa dva brejka došao do izjednačenja.

Ključni detalj meča je bio uvod trećeg seta. Đere je napao protivnikov servis, imao dve brejk lopte, ali ih nije iskoristio. U narednom gemu Đere je ispustio svoj servis nakon što je imao 40:0. To je potpuno poremetilo srpskog tenisera koji je u sledećem gemu imao priliku za ribrejk, ali i to je Švarcman uspeo da poništi. Nakon toga meč je upao u mirnuju fazu sve do osmog gema kada je Švarcman napravio brejk i automatski došao do pobede.

Za titulu u Kordobi Švarcman će igrati protiv Čileanca Kristijana Garina.


Fotografija je preuzeta sa: http://www.cordobaopen.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje