četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svakog dana TIKET DANA tačno u podne! (16. april)

Poštovani čitatelji i dragi pratioci, ljubitelji statistike i kladioničari, od 8. marta smo krenuli sa rubrikom „Tiket dana“ koji ćemo objavljivati svakodnevno tačno u podne! Tiket predstavlja predloge naših urednika.

Pored mnoštva kladioničarskih informacija koje možete pročitati na našem portalu, ovde ćete imati predloge parova bez analize i isključivo po ukusu naših urednika. Svakog dana u podne, bez obzira na količinu ponude, možete da očekujete šest parova, tačnije po jedan par od strane svakog urednika. Kao što ste sigurno i primetili, ne pratimo svi iste sportove i shodno tome će parovi biti iz različitih sportova, kao i iz mnogih liga koje ne možete pronaći na velikom broju domaćih portala.


  1. 15:00 Hannover-Magdeburg 2 @1.75

  2. 15:30 Werder – Hamburger 3+ @1.72

  3. 18:00 Oostende – Anderlecht GG&3+ @1.88

  4. 18:30 Real Betis – Eibar X2 @1.50

  5. 19:00 Spartak Moskva – Zenit Sankt Peterburg 2-4 @1.50

  6. 20:45  Granada – Celta Vigo  1X @1.48

Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju svakog od urednika, te Vas pozivamo da neki od parove prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nadamo se da ćemo imati sreće, da nas intuicija neće prevariti i da će procenat uspešnosti naših tipova biti velik, te da ćemo Vam i na ovaj način pomoći pri klađenju. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta „Sportske Novosti


Budimo u kontaktu putem naše Facebook stranice. Za eventualnu saradnju pošaljite nam email na [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje