petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Švarcman nadigrao Marija u Belgiji i plasirao se u četvrtfinale

Argentinski teniser Dijego Švarcman plasirao se u četvrtfinale turnira u Belgiji nakon što je savladao Britanca Endija Marija. Posle borbe koja je trajala dva sata i petnaest minuta, Švarcman je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:4 7:6 (8:6).

Zanimljiv meč i može se reći da je publika imala u čemu da uživa. Obojica su jedan drugog terali do krajnjih granica, a čini se da je bolja fizička sprema odlučila pobednika meča.

U prvom setu bolje otvaranje je imao Mari koji je prvi došao do brejka i prednosti od 3:1. Ipak, u samom finišu seta, kada je trebalo igrati najbolji tenis, Mari je totalno pao. Švarcman je to iskoristio i sa dva brejka preokrenuo prvi set u svoju korist.

Drugi set je imao sličan scenario kao prvi, samo sa obrnutim ulogama. Prvi do brejka stiže Švarcman, ali se Mari ubrzo vraća i odvodi set u taj brejk. U taj brejku je bilo mnogo nervoze i veća je prednost bila ritern nego servis. Viđeno je čak devet mimi brejkova, i u takvoj igri bolje se snašao Švarcman koji je taj brejk osvojio rezultatom 8:6.

Za plasman u polufinale Švarcman će igrati protiv boljeg iz duela Nakašima/Laksonen.

Ostali rezultati:

Haris – Štruf 6:2 6:3
Fučovič – Bautista Agut 6:7 (5:7) 6:3 6:1


Fotografija je preuzeta sa: https://www.eurosport.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje