sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sve veće interesovanje za mladim fudbalerima Zvezde

Donald i Le Talek su kao dva rekordera po broju utakmica kao stranci u Zvezdi odlučili da ne produže ugovor, ali du ih navijači ispratili ovacijama. Luka Adžić je odlučio da napusti klub, što je revoltiralo navijače koji su ga ispratili zvižducima. Zvezda će imati velike muke da na leto zadrži i Nemanju Radonjića koji je sjajnim partijama privukao pažnju puno velikana iz liga petice.

Za Adžića se do pre nekoliko dana smatralo da će potpisati za Anderleht, a da će Zvezdi pripasti 800.000 evra od transfera. Međutim u igru su se uključila i dva učesnika LŠ naredne sezone: prvak Belgije Klub Briž i osvajač Lige Evrope Atletiko iz Madrida, kao i Sevilja i Fejnord.

Za Radonjića je interesovanje postojalo još tokom zime kada je po pisanju medija Zvezda odbila 6 miliona evra od Študgarta. Sada je skup zainteresovanih klubova sve veći, a u igru su se uključili i Hofenhajm, kao i Đenova i Napoli.

Interesovanje postoji i za Urošem Račićem. Ozbiljno je zagrizla Bolonja koja je poslala skauta na meč sa Voždovcem i koja je za mladog fudbalera Crvene Zvezde spremna da plati 1.5 miliona evra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje