petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U svim segmentima su u Top 10, samo njegovu poziciju brane lošije!

Od 2h posle ponoći će se u Oklahomi sastati City Thunder i Brooklyn Netsi.

Domaćin je najizrazitiji favorit na današnjem programu NBA sa kvotom od 1.20 (uz GSW 1.06). Na meču se očekuje oko 213 poena.

Nakon što je OKC uništio ekipu Clevelanda u subotu veče, čak i oni koji manje prate NBA su uvdeli potencijal kakav ima ekipa u koju su prethodnog leta prešle zvezde Carmelo Anthony i Paul George. Niko više ekipu Russella Westbrooka ne spominje kao jednu koja se nije dobro uklopila. Mi smatramo da će u sezoni odigrati prosečno, a da kada je bitno, u Plejofu mogu dosta da doguraju (naravno, ukoliko ne dođe do nekih povreda).

Ono što krasi Oklahomu jeste defanziva po čemu su 3. najbolja ekipa po broju primljenih koševa, iza Spursa i Bostona. Sve pozicije na terenu izvrsno brane, a najviše štuca na poziciji koju igra Carmelo Anthony.

Sa pozicije krilnog centra primaju 21,4 poena što ih stavlja na sredinu lige. Danas će ovu poziciju napdati Ronade Hollis Jefferson. Popularni RHJ nalazi se na margini od 14.5 u kladionici Maxbet, a nju je prebacio u prvom duelu ovih rivala kada je postigao 17 poena. Na poslednjih 5 mečeva imao je sledeće brojke: 22, 16, 7, 7 i 21.

Igraju loše, ali danas imaju priliku za pobedu!

https://www.youtube.com/watch?v=lkUPC4jJnr0


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje