četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svonsi u teškoj poziciji, Klop bi mogao da nam obeća golove!

Svonsi će da ugosti Liverpul večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru poslednje utakmice 24. kola prve lige Engleske, odnosno lige po imenu „Premier League“.

Svonsi u meč ulazi sa katastrofalne pozicije, jer se trenutno nalazi na poslednjem mestu uz skor 4-5-14 i gol razliku 14:35, dok se Liverpul nalazi na 4. mestu uz skor 13-8-2 i gol razliku 54:28. Pitanje favorita uopšte ne treba da se postavlja, a fudbal koji Klop forsira definitivno bi mogao da nam zagarantuje uzbudljivo fudbalsko veče večeras. Uz to, golova na utakmicama između ova dva rivala ume da bude dosta, a tome u prilog idu poslednji međusobni rezultati.

Pored gore pomenutih činjenica, četa Jirgena Klopa igra nezaustavljivo u poslednje vreme, a na poslednjih 5 utakmica uspeli su da slave, gde su na svakom susretu postigli makar dva pogotka. Definitivno je Salah pokretač igre bez kog trenutno igra Liverpula ne bi bila to što jeste.

Što se izostanaka tiče, trenutno se navodi da za Svonsi verovatno neće nastupiti Abraham i Rangel zbog povreda, dok u sastavu Liverpula sigurno neće biti Bogdana i Clyne-a, a Henderson, Klavan, Moreno i Sturridge su i dalje pod upitnikom. Do utakmice ima malo više od 20 sati, te je moguće da će doći do promena kada su izostanci u pitanju.

Mišljenja smo da ovde treba tipovati na golove, kako zbog sjajne forme fudbalera Liverpula, tako i zbog tradicije koja ide u korist ovom tipu. Naš predlog je „3+“ po kvoti 1.65, što je zaista primamljivo i dostižno.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje