petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tadić: Zbog ovoga sam stigao u Ajaks

Ajaks je na stadionu „Santiago Bernabeu“ naprosto „održao čas fudbala“ aktuelnom prvaku Evrope, Real Madridu i eliminisao ga iz daljeg toka ovog takmičenja.

Posebno je briljirao srpski reprezentativac, Dušan Tadić koji je postigao jedan pogodak i upisao dve asistencije, uz sjajne poteze tokom čitave utakmice, posebno prilikom drugog gola svog kluba, kada je „provozao“ nekolicinu fudbalera domaćeg kluba i asistirao Davidu Neresu za pogodak.

„Baš zbog ovakvih večeri sam potpisao za Ajaks. Igrali smo protiv najboljeg kluba na planeti. Velika je stvar pobediti ga na ovakav način. Kada su svi pojedinci u službi tima onda možemo da postignemo velike stvari. Ponosan sam, pre svega na naše navijače, na saigrače, ljude iz stručnog štaba i sve što treba da uradimo, jeste da nastavimo da igramo na ovaj način“, rekao je Tadić i osvrnuo se na to od koga je „pokupio piruetu“ koju je „prodao“ igračima madridskog kluba.

„Oduvek je Zidan bio moj omiljen igrač. Sve što je radio bilo je posebno. Verovatno sam gledao previše snimaka njegovih najboljih poteza“, dodao je reprezentativac Srbije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje