četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tajland, premijer liga: predlozi za 25. jun

Danas su na programu još četiri meča posle kojih će biti kompletirano 19. kolo Tajlandske premijer lige. Evo i predloga za dva meča koji se igraju u terminu od 14 časova:

Port MTI Fc – Bangkok Utd x2 i 3+ kvota @1.65 (Bangkok Utd je u naletu i favorit je za pobedu, a kvota je u padu sa 2.00 na 1.70. Imaju dobru ekipu koju predvode dva igrača iz bivše Jugoslavije: Bošković i Đurovski. Port je na sredini tabele. Najbolji igrač im je Brazilac Jošimir, a nova uzdanica im je nekadašnji napadač Crvene Zvezde Andrija Kaluđerović. Oba tima igraju ofanzivan fudbal i golovi ne bi trebali da izostanu).

Super Power Fc – Sukhothai 2 i 3+ kvota @1.50 ( I ovde je kvota na pobedu gostiju u padu. Gosti su uvek trijumfovali nad domaćinom i uvek sa bar dva gola razlike. Domaćin ove sezone pruža jako blede partije i u 18. kola ima samo 1 osvojen bod Primio je čak 60 gola, što je skoro 4 gola po meču. Sukotai je iz donjeg dela tabele, ali je i ekipa koja igra na puno golova, pa treba očekivati da na ovom meču vidimo najmanje tri pogotka).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje