subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tajlandska liga: predlozi za 1. jul

Sutra je na programu pet meča 21. kola Tajlandske premijer lige, a evo i tri predloga za sutrašnje mečeve:

13:00 Čangraj Junajted – Bangkok Junajted GG kvota @1.40 za one najhrabrije 6+ kvota @6.60 ( Derbi meč 21. kola u kome će 3. na tabeli Čangraj, ugostiti 4. tim na tabeli , Bangkok Junajted. To je i duel dve ekipe koje su u četiri ekipe na čijim mečevima viđamo najviše golova. Brazilci Azavedo i Koeljo sa jedne i Balkanci Bošković i Djurovski sa druge strane, obećavaju goleadu i pravi spektakl).

14:00 Super Pavr S.P. – Čonberi 2 i 4+ kvota @1.75 (Samut Prahkan samo 1 osvojen bod u 20. kola sa prosekom od 4 primljena gola po utakmici nagoveštava da Čonberi ima priliku da se pobedom u gostima približi vrhu. Čomberi je vezao sjajne rezultate, pa su usredila dva teška poraza na neugodnim gostovanjima, pa evo idealne prilike za popravni).

15:00 Bankok Gles – Sufanvberi 1 i D2+ kvota @1.55 (Bangkok Gles igra sjajno kući i jako efikasno. U goste im dolazi tim koji ne zna za pobedu u 5 poslednja gostovanja. Bangkok Gles ovde ne bi trebao da ima problema, a zbog njegove efikasne igre, ni minimum dva postignuta gola ne bi trebalo da prestavljaju problem).

Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje