subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tajlandska liga: predlozi za 20. septembar

Danas je na programu kompletno 28. kolo tajlandske premijer lige. Za sam kraj današnjeg programa su rezervisana dva meča od velikog značaja u borbi za titulu: Buriram – Bangkok Glass i Muang Thong – Bangkok utd. Posle 27. odigranih kola Buriram je lider sa 65 boda, a prate ga Muang Thong sa 59 i Bangkok utd sa 56 bodova. Kada je borba za opstanak u pitanju možda i jeini tim koji može da se izvuče iz opasne zone je ekipa Sisaketa, dok će Thai Hondi to teško poći za rukom, dok je S.P. Samut Prakan zakovan za dno sa samo 1 bodom iz 27 meča. Evo i pedloga za danas, a tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet

12:45 Super Power – Suphanburi 1G2+ i 2G2+ kvota 2.50 (Dva tima se nalaze u jako lošoj formi, mada svakako prednjači današnji domaćin koji je na poslednja 5 meča na svom terenu primio čak 23 gola što je skoro 5 po meču. Gost igra ofanzivno i biće ovo dobra prilika za skok forme i beg prema sredini tabele).

14:00 Thai Honda – Pataya X2 i GG  kvota @1.90 (Jedna od poslednjih šansi domaćina za opstanak u eliti. Očekivano je da dođu do gola, ali je favorit Pataya koja je u sjajnoj formi).

15:00 Buriram – Bangkok Glass 1 kvota @1.31 (Lider je pogotovo dobar na svom terenu. Kako se sezona bliži kraju pored odlične defanzive – nisu primili gol na poslednja 5 meča na svom terenu, sve je bolji u napadu i raduje sve bolja igre jednog od najboljih, Brazilca, Jaje).

Posebnan članak ćemo odvojiti za derbi kola: Muang Thong – Bangkok utd i zanimljivu tradiciju na mečevima ova dva tima.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje