petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tajlandska premijer liga: predlozi za 29. jul

Posle pauze koja je potrajala nešto manje od mesec dana, nastavlja se tajlandska premijer liga. Danas su na programu mečevi 24. kola, a evo i predloga za 3 od 5 današnje utakmice:

12:45 Bangkok Utd – Tero Sasana 1 i 4+ kvota @2.00 (Bangkok juri prema novoj pobedi i sve je bliži da se umešao Buriramu i Mauntongu u borbi za titulu. Igraju impresivno u napadu, a naročito su efikasni na svom terenu, gde su u 11 utakmica postigli 40 golova. Najbolji strelci tima su prvi strelac tajlandske lige Crnogorac Bošković i sedmi strelac lige Makedonac Durovski i sve osim njihove goleade protiv Tero Sasane bi prestavljalo iznenađenje).

14:00 Thai Honda Fc – Bangkok Glass 3+ kvota @1.35 (Duel dva tima koja su ofanzivno nastrojena. Honda je predzadnja, ali joj problem nije realizacija, već činjenica da jako igraju u odbrani, a daleko najviše golova primaju nakon prekida koji su im slaba tačka. Oba tima su na sezonskom proseku od po 3,4 golova po meču, pa i danas treba očekivati minimum 3 gola).

15:00 Buriram – Ubon 1 i 2-4 kvota @1.80 (Sada jedan duel dva tima sa severoistoka zemlje prema granici sa Kambodžom. Buriram je do prošle godine bio vladar tajlandskim fudbalom, a i sada ima 4 boda prednosti u odnosu na Mauntong. Odlikuje ih da igraju jako dobro kući i da imaju granitnu odbranu koja je dozvolila da primi samo 7 gola. Što se postizanja golova tiče. najčešće postignu 2 ili 3 gola, pa zato uz njihovu pobedu kao ogromnog favorita treba očekivati i od 2 do 4 golova na meču).

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje