četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tajlandska premijer liga: predlozi za 30. jul

Danas su na programu preostala 4 meča 24. kola tajlandske premijer lige. Dva meča se igra u u terminu od 13 časova, a dva u terminu od 14 časova po našem vremenu. Evo i predloga za 3 od 4 današnja susreta:

13:00 Maungthong – Super Power 6+ kvota @2.75 (Ovaj meč su domaće kladionice ili isključile iz ponude ili su dozvolili maksimum igre do 4+ sa kvotom oko 1.30. Stanje na tabeli, forma i tradicija sve ukazuje da će se o svemu pitati domaćin, ali će mu svakako prijati punjenje baterija protiv nemoćnog gosta koji u 23 utakmice ima samo 1 osvojen bod).

14:00 N. Ratchasima – Sisaket 1X i GG kvota @1.95 (N. Ratchasima ima seriju loših rezultata i verujem da im je prijala pauza od gotovo mesec dana. Igraju dobro na svom terenu, pa umeju da pobede i ekipe sa vrha tabele. Sisaket je u ugroženoj zoni, ali je u 4 od 5 poslednjih gostovanja igrao GG. Domaćin je favorit da uzme sva tri boda, ali i gosti mogu do gola, a možda izvuku i remi).

14:00 Port MTI Fc – Chiangrai Utd GG kvota @1.35 (Kada se sastaju dva tima sa ofanzivnom orijentacijom u igri, a pritom je gost kvalitetnija ekipa, jako je povoljno probati sa igrom GG. Kaluđerović i Jošimir sa jedne i Koeljo i Azevedo sa druge strane obećavaju da mreže neće mirovati).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje