petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Talentovani vezista Čelsija ostaje 3 nedelje van terena!

Talentovani vezista engleskog Čelsija i fudbalske reprezentacije Francuske, N’Golo Kante, zbog povrede tetiva butnog mišića moraće da ostane van terena bar u naredne 3 nedelje, prenose francuski i engleski mediji.

26-godišnji defanzivni vezista ovu povredu zaradio tokom meča predposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo između Francuske i Bugarske (1:0). Kante je teren napustio u 34. minutu igre, a nakon analiza zaključeno je da se radi o povredi tetiva butnog mišića zbog čega će pauzirati sve do početka novembra. Zbog toga, talentovani fudbaler Čelsija neće nastupiti na večerašnjoj utakmici njegove reprezentacije i Belorusije, kao i čak 5 mečeva na klupskom nivou, protiv Kristal Palasa (14. oktobra), Votforda (21. oktobra) i Bornmuta (28. oktobra) u Premijer Ligi, kao i protiv Rome (18. oktobra) u Ligi Šampiona i Evertona (24. oktobra) u Liga Kupu.

Kante je ove sezone u dresu Čelsija odigrao ukupno 10 utakmica i pritom postigao 1 pogodak, dok je kao član reprezentacije Francuske u ovim kvalifikacijama ostvario 7 pojavljivanja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje