Advertisement
MaxBet

Tampa Bej Bakanersi će u poslednjem meču ove sezone na svom stadionu dočekati divizijskog rivala Atlantu Falkonse. Oba tima nemaju šanse za plasman u plej of tako da će ova utakmica biti opuštenog karaktera.

Prvi plan za ovaj meč nam je bio da igramo over poene ceo meč, ali kada smo videli ponuđenu kvotu na pobedu Falkonsa, momentalno smo promenili odluku. Ima mnogo razloga zbog kojih bi Falkonsi mogli da dobiju ovaj meč, a mi ćemo navesti samo nekoliko njih.

Gorovoli smo u nekim prethodnim najavama koje su bile vezane za Tampu da je to jedna trula sredina u kojoj se i dalje ne zna ko šta radi. Daleko od toga da ovaj tim nema talenat i kvalitet da bi se našli u plej ofu, ali dokle god se ne srede stvari unutar tima, dok se ne stvori neki autoritet između trenera i igrača, ovaj tim nikada ništa neće uraditi.

Mnogo je bilo problema u Tampi ove sezone. Sve je počelo oko toga ko će biti startni kvoterbek. Franšizni kvoterbek Džejmis Vinston je prva četiri meča propustio zbog suspenzije. Njegova zamena je bio iskusni Rajan Ficpatrik koji je imao startnih 3-0 i svi su se pitali šta će Tampa dalje, i da li je pametno menjati kvoterbeka koji donosi pobede. Naravno, tu je Vinston uradio svoje, počeo da se buni i sve je to narušilo atsmosferu u timu. Hvatački korpus je imao sjajnu konekciju sa Ficpatrikom, a kada je Vinston postao starter sve je to palo u vodu. Njih dvojica su se menjali, Tampa je gubila i sve je otišlo u nepovrat. Nakon toga je “prljav veš” počeo da izlazi na videlo i to i dan danas traje. Došlo je do toga da je Vinston ulazio u fizičke obračune sa svojim siagračima, neki od igrača su tražili trejd, uprava je počela da se pita da li je Vinston rešenje za njihove probleme itd i itd. Jednostavno kada igrate u ovakvom timu ništa dobro ne može da izađe, jer je atmosfera toksična.

Falkonsi kakvi god da su sigurno su bolji od Tampe. U poslednje vreme igraju više nego dobro, vezali su dve pobede i sigurno žele sezonu da završe sa pobedom. Met Rajan spada u top 5 kovterbekova kada se ne igra pod pritiskom, a sada je takva situacija. Kada nema pritiska on nema problema da pusti ruku i da pronalazi svoje hvatače. To se da videti u poslednjih nekoliko mečeva kada je napad Atlante igrao vrlo dobro. Hulio Džons, Mohamed Sanu i Kalvin Ridli igraju veoma dobro u poslednje vreme, a kada oni igraju dobro onda i Atlanta igra dobro.

Ovo bi trebao biti meč na veliki broj poena, jer i jedni i drugi igraju kroz vazduh sa malo trčanja. Ipak, Tampa ima taj problem sa izgubljenim loptama zbog kojih su tu gde jesu. Verovali, ili ne Rajan Ficpatrik i Džejmis Vinston zbirno imaju 25 presečenih pasova što se ne viđa ni na koledžu. Na to nismo računali famblove (ispuštene lopte) koji su učestali na njihovim utakmicama, a koliko smo mi mogli da primetimo  Tampa sigurno ispusti barem  2-3 lopte tokom utakmice. Mišljenja smo da će moćan napad Atlante kažnjavati sve te propuste, jer odbrana Tampe je jedna velika rupa koja u proseku prima 28,6 poena.

Za ovaj meč imamo dve opcije:

Opcija 1: Pobeda Atlante 2 2,00
Opcija 2: Atlanta više od 25,5 poena 1,85

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.