sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TAMPA BAY BUCCANEERS – HOUSTON TEXANS – NAJAVA MEČA

Samo dva kola je ostalo do kraja regularnog dela NFL šampionata. Čast da otvore 16. kolo imaće Tampa Bay Buccaneersi i Houston Texansi. U ovom trenutku Tampa je na skoru 7-7 i ima veliku šansu da posle duži niz godina završi sezonu sa pozitivnim skorom. Houston je na skoru 9-5 i samo bi neki veoma čudni rezultati mogli da im ugroze play off.

Kladionice favorizuju Houston sa kvotom 1,60, ali neće to biti tako lako.


Tampa Bay Buccaneersi:

Tampa u poslednje vreme igra sjajno. U nizu su od četiri pobede i sve izgleda savršeno. Kvoterbek Tampe Jameis Winston igra sasvim solidno. I dalje tu ima prodanih lopti, ali Tampa postiže dosta poena i čini se da je to dovoljno da Tampa pobeđuje. U poslednje četiri utakmice su postizali 25+ poena i kada je tako Tampa će gotovo uvek pobediti. Ipak, ove pobede su skupo koštale Tampu, jer su izgubili neke važne igrače do kraja sezone. Top hvatači Mike Evans, Kris Godwin i Scotty Miller su doživeli povrede zadnje lože i kako stoje stvari završili sezonu. Ovo je veliki udarac za Tampu, jer su pomenuti igrači nosioci napada i bez njih Tampa nije ista ekipa.

Vinston je kvoterbek broj 1 po prebačenim jardama u celoj ligi, a bez pomenute trojice to će ići malo teže. Na svu sreću, do kraja sezone je ostalo još dva kola, a pošto Tampa sigurno neće u play off onda im ovi igrači i nisu toliko potrebni.


Houston Texans:

Texansi su ekipa koja za koju važi ona izreka da mogu dobiti najbolju ekipu u ligi, ali isto tako mogu da izgube od najslabije ekipe. To su ove sezone pokazali mali milion puta, a najbolji primer je pobeda nad Patriotsima i to ubedljiva, a nakon toga je usledio hladan tuš i poraz od Denvera koji je u velikom kanalu. Prosto, to je tim na koji se ne može računati na duže staze, ali u svom timu ima mnogo talenta koji je dovoljan da osvoje diviziju i plasiraju se u play off.

Texansi prosto koriste to da imaju nešto slabiju diviziju, a za nešto više u play offu moraju da se mnogo poboljšaju.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Veliki udarac za Tampu je nedostatak dva najbolja hvatača Tampe Beja. Ako pogledate statistiku Džejmisa Vinstona i statistiku ova dva hvatača dobijamo sledeće brojke:

– Jameis Winston 342 kompletirana pasa uz 554 pokušaja za 4573 jarde, 30 tačdaunova i 24 intersepšna.

– Kris Godwin 86 uhvaćenih lopti za 1333 jarde uz 9 tačdaunova.
– Mike Evansa 67 uhvaćenih lopti za 1157 jardi uz 8 tačdaunova.

Kao što možete videti pola ove jardaže i pola ovih tačdaunova koje je bacio Winston su uhvatili pomenuta dvojica, a njih sada neće biti.

Ovo je veliki udarac za ovaj tim i nismo sigurni da će ostatak tima uspeti da nadomesti ne igranje pomenute dvojice.

Još jedna jako bitna stvar za ovaj meč jeste stil igre koji gaji Tampa. Ako pogledate broj ackija kroz vadzuh i broj akcija po zemlji, dolazimo do toga da je pas igrom odigrano 558 akcija, a po zemlji 367. Velika je ovo razlika i nismo sigurni da su za ovo kratko vreme u Tampi nešto uspeli da spreme.

Izjava trenera Tampe Brucea Ariensa je bila zanimljiva. Ovaj trener je izjavio da se u timu neće ništa menjati, i da će trkači biti više korišćeni kao hvatači. Apsolutna konfuzija unutar tima i jasan pokazatelj da stanje nije idealno.

Protiv desetkovane Tampe Houston mora biti favorit, ali ni u ludilu ne bismo igrali konačan ishod na Texanse. U ovakvim situacijama se igra timski over, jer je dosta sigurnija opcija. Tampa činjenica postiže mnogo poena, ali isto tako i prima. Za Houston se to otprilike isto važi, pa smo pre za timski over Houstona nego čistu pobedu.

Predlog za klađenje: Hoston više 26,5 poena 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a


                       Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje