petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Karolina Panters – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Drugi meč koji ćemo danas zapratiti odigraće Tampa Bej Bakanirsi i Karolina Pantersi. Siutacija je takva da su Bakanirsi apsolutni favoriti sa hendnikepom od 8,5 poena.

Na prvi pogled ovaj meč možda i nije za opkladu, ali ako malo dublje izanaliziramo situaciju Tampi ovde i te kako treba pobeda.

Tampa je obezbedila plej of i što se toga tiče oni su mirni. No, utakmica protiv Džetsa je pokazala da i dalje ima problema. Antonio Braun je napravio ono što radi kroz celu karijeru i tom čoveku treba pomoć i to ozbiljna. Tokom cele nedelje se priča samo o njemu, a Tampi treba pobeda da bi pokazali svim da je sve u redu i vratili mir u kuću. Tom Brejdi je čovek koji zna da okupi svoje ljude i jasno im stavi do znanja šta je cilj, a to je naravno nova titula.

Druga stvar se tiče plej ofa i kalkulacija. Tampa ne može biti prva, jer je Grin Bej osigurao prvo mesto. No, bitno bi bilo Tampi da bude druga i igra protiv sedmog na tabali, a to bi u ovom slučaju bila Filadelfija. Remsi trenutno drže drugo mesto, ali oni igraju protiv San Franciska kojem treba pobeda da bi igrali u plej ofu.

Karolina je odavno izgubljena priča. Glavni trener Met Rul već uveliko priča o novoj sezoni i za njih je ova utakmica čista formalnost. Najveći problem je svakako mesto kvoterbeka, a ni povrede ih nisu zaobišle.

Dve opcije ovde imamo. Prva je hendikep na Tampu, a druga timski over. Obe su dobre pa vi izaberite koja vam se više svidi. Da napomenemo samo da je Tampa u gostima dobila Karolinu rezultatom 32-6.

Predlog za klađenje: H1 – 7,5 1,76
Opcija 2: Tampa više od 26,5 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje