četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirsi – Atlanta Falkonsi – Najava utakmice

U onom drugom terminu posle 22:00 snage će odmeriti Tampa Bej Bakanirsi i Atlanta Falkonsi. U pitanju je derbi južne divizije NFC-a u kojem su Bakanirsi favoriti sa kvotom 1,15. dok je margina za poene postavljena na 51,5.

Ovde ćemo kratko, jer nema mnogo toga da se priča. Tampa je otvorila sezonu pobedom protiv Dalasa. Bio je to dobar test za Toma Brejdija i družinu i jasan pokazatelj da se nijedan protivnik ne sme potceniti. Iz tog razloga verujemo da će Tampa danas igrati dosta ozbiljnije sa obe strane lopte. Posebno ističemo odbrano, jer kada je divizija u pitanju onda je sve nekako na višem nivou.

Atlanta je posle Detroita najgora ekipa u ligi. U prvom kolu su pregaženi od Filadelfije na svom terenu. U tom meču su dozvolili 32 poena protivniku uz 434 jarda. Šuplji su sa svih strana i ako ih je prosečna Filadelfija sa onoko prosečnim napadačkim potencijalnom pocepala, možemo misliti šta će uraditi Tampa.

Zaista, Tampa ima možda i najjači napadački potencijal. Vrhunske hvatače i trkače uz brutalnu odbranu. Brejdi voli da maltretira Meta Rajana, pale su i neke prozivke, tako da mislim da će Tampa biti na nivou i sasuti jedno 5 tačdaunova danas.

Predlog za klađenje: Tampa više od 31,5 1,85
Opcija 2: Pobeda Tampe sa 13 i više poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje