sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirsi – Grin Bej Pekersi – Najava meča

Duel između Tampa Bej Bakanirsa i Grin Bej Pekersa je svakako derbi kola. Osim što se sastaju dva vrlo dobra tima, biće to duel Toma Brejdija i Arona Rodžersa, dva kvoterbeka koja su obečežila prethodnih 10 godina svojim sjajnim igrama. Prema kladionicama blagi favorit je Grin Bej sa kvotom 1,80 i ako uzmemo u obzir sve što smo videli od ovih timova do sad, ovakva postavka kvota je sasvim ok.

Tampa u ovaj meč ulazi sa skorom 3-2. Ok je to skor ako se uzme u obzir da je napravljen drim tim koji tek treba da se uigra. Tom Brejdi je došao u novu sredinu, morao je da se adaptira, da nauči potpuno novi plejbuk, a za to treba vremena. Ipak, stiče se utisak da je uz sve te poteškoće Tampa morala mnogo bolje da odigra, a to se posebno odnosi na napad, koji ne funkcioniše najbolje. Tom Brejdi osim konekcije sa Majkom Evansa koja je klimava, sa ostalim igračima ne izgleda najbolje i to se vidi u igri. Na ruku im ne idu silne povrede koje su ih zadesile od starta sezone. Odbrana sa druge strane radi sasvim solidan posao, i u nekim trenucima je na uštrb njenih akcija Tampa dolazila do pobeda.

Što se Grin Beja tiče uz Sijetl Sihokse to je tim koji je pokazao najviše u NFC konferenciji, a za mnoge i u celoj ligi. Rodžers po ko zna koji put sa skromnim hvatački korpusom pravi čuda. Čak i sa izostankom omiljene mete (Devonta Adams) Grin Bej postiže bez problema 30+ poena, a statistika kaže da su po tom parametru ubedljivo prvi u ligi. Čini se da je dolazak Meta Leflura bio sjajan pogodatak za ovaj tim, jer sada postoji balans između igre po zemlji i igre kroz pas. Odbrana je nastavila tamo gde je stala prethodne sezone. Tanem Smit radi fenomenalan posao i sve to u globalu izgleda sjajno, te ovih maksimalnih 4-0 koliko ima Grin Bej nije iznenađenje.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Mi prednost dajemo Grin Beju, jer u ovom trenutku izgledaju mnogo bolje. U ovaj meč ulaze mnogo rasterećenije, jer imaju maksimalnih 4-0, dok Tampa ima 3-2, a njihova divizija će tek da se razvija.

Iako će Tom Brejdi posle dugo vremena imati ceo hvatački korpus na okupu to ništa ne mora da znači. Džaba sva ta imena kada ne postoji hemija među njima. Tampa u ovom trenutku ne izgleda kao tim koji može da igra u kontinuitetu ceo meč. Dovoljna je jedna greška u napadu (kojih ima mnogo) i ceo taj napad ima da se raspadne kao kula od karata. To se videlo u maltene svim mečevima i nema sumnje da postoji da se takav scenario ponovi večeras. Mnogo je pritiska na plećima Toma Brejdija i za sada se ovaj velikan ne snalazi najbolje.

Grin Bej sa druge strane izgleda sjajno. U tim se vraća Devonta Adams, a ostali hvatači su dobili toliko samopouzdanja u poslednje vreme da im Adam možda i ne treba u ovom trenutku. Sve izgleda kako treba u Grin Beju, a mi ćemo im zbog toga ukazati večeras poverenje.

Predlog za klađenje: Grin Bej više od 27,5 poena 1,85

Opcija 2: Čista pobeda Grin Beja 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://bucsreport.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje